Superior-header
Home   |  Contact
Telefoonnummer
Telefoonnummer: 030 - 666 13 97
 

Nieuws


Woon Event 10 & 11 oktober groot succes

 

DE MEERN > Sterk Wonen aan de Meerndijk heeft de klanten afgelopen zaterdag getrakteerd op een zeer geslaagd en sfeervol Woon Event. Bij de kwaliteitswinkel in De Meern heerste een gezellige en vrolijke drukte.

Honderden klanten en geïnteresseerden kwamen een kijkje nemen en waren vooral nieuwsgierig naar de totaal vernieuwde slaapstudio. Er was veel bewondering voor de compleet ingerichte en nieuwe sfeerkamers. Smaakvol gestyled tot in de details. En Iedere ruimte met een andere sfeer. Keus genoeg dus voor iedereen die op zoek is naar ideeën voor het interieur. Op de begane grond had ook een metamorfose plaatsgevonden die veel waardering oogstte met mooie merken als Pode, Leolux, Cartel Living, Coming en Inter Star. Er waren hapjes, drankjes, lekkere live muziek en een wijnproeverij. Aan de muren hing kunst van Monique Deubel en Jacintha Batenburg. Deze dag waren er allerlei interessante aanbiedingen, waaronder een aantal aantrekkelijke acties van Auping. Overigens geldt het voordeel nog tot eind oktober. De kunst, die te koop is, is ook de komende tijd te bewonderen bij Sterk Wonen.
De contrabas speelt niet meer, maar ook nu bent u van harte welkom bij Sterk Wonen om inspiratie op te doen voor uw woninginrichting. Uiteraard gaat dit gepaard met deskundig advies van de immer enthousiaste Ben en Gon Sterk en hun medewerkers. Service en klantvriendelijkheid staan hoog in hun vaandel, zoals inmiddels al veel tevreden klanten hebben ondervonden bij hun geslaagde aankoop. Sterk Wonen, Meerndijk 15, 3454 HM De Meern. Voor meer informatie 030 – 666 13 97 of kijk op de fraaie site www.sterkwonen.nl voor een complete indruk van de woonwinkel.