Superior-header
Home   |  Contact
Telefoonnummer
Telefoonnummer: 030 - 666 13 97
 

Wie zijn wij

‘Fris familiebedrijf dat professionaliteit van huis uit combineert met de mooiste en meest toonaangevende merken op woongebied.’

Familiebedrijf

Ben en Gon Sterk vormen samen met hun medewerkers een sterk team. Ben en Gon, geworteld in de omgeving, hebben met veel enthousiasme gebouwd aan een verdere uitbouw van Sterk Wonen. Nieuwe concepten werden neergezet, nieuwe merken binnengehaald. Met de komst van dochter Fleur in de zaak wordt de jongste generatie aangesproken.


 

Sterk in de jaren '70
Sterk in de jaren ’70

Geschiedenis

Hedendaagse uitstraling bij een bedrijf dat in 1894 werd opgericht
door Bernhard Sterk in Harmelen. Aanvankelijk in alles wat met textiel te maken had. Gestaag uitbreidend door de zonen Johan, Anton, Bernard en Piet Sterk in de regio Leidsche Rijn, Utrecht, met een groter aantal winkels en zich steeds verder specialiserend.

Sterk Wonen in de huidige vorm, volledig gericht op woninginrichting, ontstond in 1970 in het ruime industriële en voor die tijd al moderne pand op de Meerndijk in De Meern. Sterk Wonen opereert inmiddels vanuit het De Meern, Utrecht, in geheel Midden Nederland.  Inmiddels vormen de 3e en 4e generatie het bedrijf Sterk Wonen.


Lees hier meer over onze werkwijze.